Teknovation Logo
robot

 
  • Casper Rasmussen ved en af Learnmarks CNC-maskiner, som har sikret den danske deltager god erfaring med den maskine, som han skal arbejde med ved World Skills.

14. august 2019, kl. 16:48 

Bred opbakning til Casper Rasmussen

Forud for deltagelsen ved World Skills i russiske Kazan senere på måneden har såvel arbejdsgiver, en række virksomheder samt sidst, men ikke mindst, Learnmark i Horsens, givet den danske deltager, Casper Rasmussen, opbakning til forberedelserne.


Danmark er med ved VM for industriteknikere, når det senere på måneden går løs i russiske Kazan ved World Skills 2019.

Forud for afrejsen har industritekniker Casper Rasmussen, der sidste år vandt DM i Skills, og siden har afsluttet uddannelsen ved Mercantec i Viborg og KVM Industrimaskiner A/S i Kjellerup, der siden også har fastansat ham, fået lov at træne ved CNC-maskinerne hos Learnmark  Tech i Horsens.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Samtidig har han fået råd og sparring af Henrik Nielsen, som underviser industriteknikere på Learnmark Tech, og har været World Skills-dommer siden 2009:

”Henrik Nielsen hjalp meget i starten, men jo længere jeg er kommet i min træning, jo mere har jeg klaret mig selv. Det skal jeg jo også til VM. Henrik har en masse erfaring fra tidligere World Skills-konkurrencer, som jeg har kunnet trække på, og det har været godt for mig,” siger Casper Rasmussen.

”I min træning har jeg løst ukendte opgaver, der tidligere har været brugt til World Skills, på omkring en time mindre end konkurrencetiden. Så ved jeg, at jeg til selve konkurrencen har god tid til uforudsete hændelser, eller hvis opgaverne er meget sværere, end jeg er vant til,” fortæller den unge industritekniker. 

Casper Rasmussens mål er at slutte i top 10 og modtage en Medal of Excellence, som gives til de deltagere, der har udmærket sig ekstra godt.

”Det vil jo være lækkert at komme hjem med noget,” fastslår han med et glimt i øjet.
 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik