Teknovation Logo
robot

 
  • De universelle snittappe i Garant Master Tap INOX-serien anbefales af Hoffmann til bearbejdning i stål, inox, aluminium eller støbejern, idet den specielle geometri muliggør en optimal spåndannelse, fremhæver firmaet.

15. august 2019, kl. 08:03 

Universelle snittappe

Hoffmann Group Danmark lancerer den nyudviklede Garant Master Tap INOX, som er en specielt udviklet til krævende materialer, for processikker og rentabel produktion, fremhæver leverandøren.


Hoffmann Group har udvidet Garant Master Tap-familien, der er en allrounder i gevindbearbejdningen. Familiens seneste skud på stammen er Garant Master Tap INOX, oplyser Hoffmann Group Danmark.

Den universelle snittap anbefales til brug i krævende materialer, for processikker og rentabel produktion, fremhæver leverandøren videre, og understreger, at der i udviklingsarbejdet er lagt vægt på at opnå høj processikkerhed med maksimal universalitet. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Hvad enten materialet er stål, inox, aluminium eller støbejern tilbyder de universelle snittappes specielle geometri adgang til en optimal spåndannelse, fremhæves det.

Kunden kan derved reducere sin værktøjsvariationen og samtidig opnå øget effektivitet, hedder det videre om Master Tap INOX, der er en specialist til VA-stål.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik