Teknovation Logo
robot

 
  • "Det er brugernes feedback og input, der hjælper os med at udvikle softwaren med henblik på at forblive i spidsen for fremstillingsteknologi og produktivitet år efter år,” påpeger Præsident og direktør for producenten bag Mastercam, CNC Software, Meghan West.

14. august 2019, kl. 07:36 

25 års Mastercam-jubilæum som nummer et

Ifølge analysefirmaet CIMdata, så runder Mastercam nu det 25. år som CAM-softwaren med flest installerede Cam-softwaresæder installeret Globalt.     


Ifølge CIMdata, så toppede Mastercam listen i både de uddannelsesmæssige og industrielle kategorier med 292.205 installerede sæder, hvilket er næsten dobbelt så mange som den nærmeste konkurrent.

Præsident og direktør for producenten bag, CNC Software, Meghan West, fremhæver vigtigheden af virksomehedens satsninger i begge kategorier.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


”Med flere virksomheder, der bruger Mastercam, og flere skoler, der underviser i Mastercam, forberedes studerende på en flydende overgang til arbejdsmarkedet med praktiske færdigheder og reduceret indlæringskurve," siger hun, og fortsætter:

"Dette er en win-win-situation for uddannelse og industri at kæmpe med kvalifikationsgabet og udfylde de mange job, der er tilgængelige inden for området.

”Præstationen demonstrerer virkelig vores fulde dedikation til et verdensomspændende marked. Det er en ære at blive anerkendt som lederen på det globale marked, er jeg glade for muligheden for at takke vores brugere,” tilføjer hun.

Mastercam forhandles i Danmark af Cimco A/S.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik