Teknovation Logo
robot

 
  • Eksempelvis Mazaks VTC 800/SR30 bearbejdningscenter, der her ses i produktionen hos PH Spaanteknik A/S, er konstrueret og produceret ved japanernes værk i Worcester, England, som nu integrerer Creo og Windchill som henholdsvis Cad- og PLM-system.

13. august 2019, kl. 07:24 

Mazak-valg af Creo og Windchill

Mazak UK Ltd., der er den japanske producents europæiske produktionsselskab, baseret i Worcester, England, skifter til PTC´s Creo 3D Cad-program og PLM-platformen Windchill, begge fra PTC.


Der er forskning og udvikling ved japanske Mazaks værker i blandt andet USA og England. Og derfor også naturligt brug for 3D Cad-software til konstruktionsarbejdet. I Mazak UK Ltd. er valget faldet på Creo, ligesom producenten PTC også skal levere PLM-platformen Windchill, oplyser softwarevirksomheden.

Det er konstruktionsdirektør Davie Fisher, der har taget beslutningen, og han glæder sig over at kunne benytte PTC-produkterne, understreger han, samtidig med at han oplyser, at virksomheden i Worcester har adgang til tegningerne på omkring 250 af Mazaks CNC-maskinmodeller.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Den primære konstruktionsanvendelse er på QuickTurn-drejebænke og -centre til det europæiske marked samt det helt igennem europæiske udviklede, konstruerede og producerede VTC 800-center. Hertil kommer support af de øvrige værker i Mazak-koncernen, når det gælder leverancer til kunder i Europa, oplyser Dave Fisher.

"Windchill PLM-løsningen giver os mulighed for at holde styr på konstruktionerne, og hurtigt og smart at kundetilpasse maskiner," understreger Dave Fischer videre.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik