Teknovation Logo
robot

 
  • I Gimo er man meget stolte over prisen. Det skyldes ikke mindst, at den anerkender kulminationen af en innovationsindsats, der har stået på i længere tid, lyder det fra Director of Production Technology Tools Lars Matiasson.

12. august 2019, kl. 08:19 

World Economic Forum hædrer Gimo-fabrik

Sandvik Coromants værktøjsfabrik i Gimo, Sverige, er blevet anerkendt af World Economic Forum som et globalt 'fyrtårn' inden for industriel produktion.


World Economic Forum har anerkendt Sandvik Coromants fabrik til fremstilling af skærende værktøj i Gimo nord for Stockholm som et 'fyrtårn' inden for avanceret Industry 4.0-produktion.

Ifølge den svenske værktøjsgigant, så er anerkendelsen givet på baggrund af fabrikkens høje automatiseringsgrad gennem effektiv udnyttelse af fordelene ved digitalt forbundet produktion.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


I Gimo-fabrikken er det således lykkedes at skabe en digital rød tråd gennem produktionsprocesser, der har øget produktiviteten betydeligt, uddybes det.

“Vejen til digitalisering her i Gimo startede egentlig for 30 år siden med implementeringen af parametrisk CAD/CAM, og nogle få år senere koblede vi det til vores intelligente automatisering i den første digitale linje i vores produktion. Det har derfor i høj grad været en evolution frem for en revolution," siger Director of Production Technology Tools, Lars Matiasson, og fortsætter:

“Nu kan vi se en digital rød tråd gennem fabrikken, fra lagerstyring og hele vejen til maskinernes performance og til prædiktiv vedligeholdelse. Denne innovationsånd har altid været en top-down-opgave. Direktører og ledere i Gimo har hele tiden opfordret deres ingeniører til at tænke anderledes og skabe forandring."

"I sidste ende har det handlet om at undersøge, hvordan teknologi kan bruges til at forbedre effektiviteten og øge fabrikkens konkurrenceevne, hvilket igen har bidraget til at sikre en bæredygtig fremtid,” tilføjer han. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik