Teknovation Logo
robot

 
  • Årets 10. nummer er på gaden fra mandag, men kan allerede nu læses som online-version.

9. august 2019, kl. 13:41 

Mere fart på metalbearbejdningen

teknovationNr. 10 - 2019   Det første nummer efter sommerferien, som udkommer mandag, indeholder en stribe artikler med danske metalbearbejdende virksomheder, der har investeret yderligere i CNC-maskiner og automation, for dels at løfte produktiviteten og samtidig også øge ensartetheden i produktkvaliteten.


Danitech Production A/S i Hammelev er et godt eksempel på en dansk metalbearbejdningsvirksomhed, der har gennemført investering ud fra ønsket om at stå godt rustet til fremtidens udfordringer.

Virksomheden har aktuelt indrettet en afdeling til højvolumenproduktion i en netop tilbygget hal, og har hertil, i Duroc Machine Tool, fundet en samarbejdspartner, som både kan levere maskiner og robotter, beretter administrerende direktør og medejer Jens Kahr Andresen, i det aktuelle Teknvoation

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Konkret drejer det sig om investeringer i to Doosan CNC-drejebænke, som Duroc Machine Tool har leveret, installeret og indkørt. Den ene maskine er en Puma 4100LM med M-drev og med en drejelængde op til to meter. Den anden er en Puma 3100XLY med Y-akse og ligeledes med en drejelængde op til to meter.

Begge maskiner er installeret med hver sin gule Fanuc-robot med mulighed for 210 kilogram-nyttelast. Det er samtidig de første robotter, der er rykket ind på matriklen, oplyser Jens Kahr Andresen.

Forud for projektet, så han på en forretningsrejse til Italien, hvor han besøgte en af Danitechs leverandører, et set-up med netop Doosans maskiner og blev imponeret.

Da han kom hjem igen, gik han i gang med at undersøge, om man overhovedet kunne købe dette maskinbrand i Danmark. Sådan fandt han frem til Duroc Machine Tool i Randers, og forhandlerens danske chef Søren Gerber, som bød ind med en konstruktiv løsning, en god pris og hurtig levering, fortæller Jens Kahr Andresen.

Læs også om tilsvarende spændende investeringer og opgraderinger af produktionssetup´et hos blandt andet Niebuhr Gears i Ikast, Ib Andresen Industri i Langeskov, stor Cloos-svejsecelle hos ECM Industries og specialrobotløsning hos Terma i Grenå såvel som om en stor 3D-målemaskine, som Mill-Turn aktuelt har fået installeret i Herning med meget mere.

Online-versionen af seneste udgave er nu publiceret, og kan læses ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik