Teknovation Logo
robot

 
  • En betragtelig del af lanceringerne i det seneste Hoffmann-katalog er inden for området værkstedsindretning. Blandt andet er den komplette indretningsserie Garant GridLine medtaget.

5. august 2019, kl. 09:18 

GridLine nu med i Hoffmann-katalog

Hoffmann Group udgiver pr. 1. august deres katalog 2019/2020, og bringer dermed cirka 9.000 produktlanceringer i programmet på markedet.


Så er det 50. katalog, fra i øvrigt nu 100-årige Hoffmann Group, udkommet. Næsten 9.000 produktlanceringer indgår denne gang i katalogets i alt cirka 85.000 artikler inden for mærkerne Garant og Holex samt 500 førende producentmærker.

Det nu ialt fire bind store hovedkatalog byder på produkt-highlights fra områderne spåntagning, holdende værktøj, måleteknik, slibe- og afkortningsteknik samt for første gang værkstedsindretning. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Kataloget kan fås på 18 sprog, og samtlige artikler er nu også disponible i Hoffmann Groups E-Shop: www.hoffmann-group.com.

En betragtelig del af lanceringerne er på området værkstedsindretning (37 procent), der for første gang præsenteres komplet med Garant GridLine, hvor alle filebænke, værkstedsskabe, værkstedsvogne og hele tilbehøret konciperet i henhold til et standardiseret rastermål på 25 millimeter. og derfor passer sammen. En yderligere vigtig lancering på området i kataloget findes ved vareudleveringsautomaterne: Skabet Garant Tool24 Locker med specielt store rum til kontrolleret enkeltudtagelse af eksempelvis elektroværktøj, låneapparater og PPE-artikler.

Der har også ændret sig en del ved spåntagningsværktøjerne: Cirka 38 procent af lanceringerne er i dette område. Centreringsskurestikken Garant Xtric, fræserlinjen Garant Master Alu og specialisten til gevindbearbejdning af rustfrit stål Garant Master Tap Inox er alle blandt de mange såkaldte highlights.

Måleteknik omfatter den seneste version af målemikroskopet Garant MM1 med op til ti gange større billedfelt og en Garant digital skydelære IP67 med dataudgang, der for nylig vandt en Red Dot Design Award. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik