Teknovation Logo
robot

 
  • Mazaks rekordstore EMO 2019-stand omfatter både spåntagende CNC-teknologi såvel som laserskæring, og byder på ni egentlige Europapremierer.

15. juli 2019, kl. 13:42 

Mazak med hidtil største EMO-stand

Yamazaki Mazak meddeler, at virksomheden kommer til september måneds EMO 2019 med planer for den største stand nogensinde samt med det største antal maskiner og automationsløsninger, der til dato er udstillet af virksomheden.


På EMO 2019, som holdes den 16. til den 21. september i Hannover, vil Mazak præsentere syv maskiner med verdenspremierer samt yderligere to europæiske debuter, blandt samlet 27 forskellige maskinopstillinger, hvilket er to mere end ved EMO 2017, og heraf 16 integrerede automatiseringsløsninger, oplyser Mazak europæsiske direktør Richard Smith:

"Vores tema for årets EMO; "DISCOVER MORE WITH MAZAK", skal vise vores ubarmhjertige fokus på produktivitet og er samtidig en opfordring til alle bearbejdningsvirksomheder om at opdage deres fulde produktionspotentiale. Aldrig før har vi forpligtet os til at bringe så mange maskiner, lanceringer og automatiseringsløsninger til EMO", siger han, og fortsætter:  

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


"Dette er virkelig en ny "tidsalder" for bearbejdningsvirksomheder, som skal tænke kreativt og omfavne nye teknologier og måder at arbejde på. Med Mazak som teknologipartner kan bearbejdningsvirksomheder forbedre deres konkurrenceevne ved at producere bedre, hurtigere og mere produktivt og derved sikre eller forbedre deres markedsandele".

Mazaks 3.000 kvadratmeter store stand bliver opdelt i syv zoner med maskiner for Multitasking, Additiv Manufacturing, fem-akset, vertikale, horisontale og CNC-drejecentre samt fiberlaserskæremaskiner. På samtlige 27 udstillede maskiner demonsteres den seneste bearbejdningsteknologi, Mazaks 4.0-løsninger, herunder Mazak iSMART-fabrik og videreudviklingen af den banebrydende Smooth-teknologi.

Integreret automatiseringsløsninger er et område som Mazak sætter særligt i fokus under EMO 2019, hvor virksomheden vil vise en række forskellige løsninger, herunder den velkendte Palletech-system, Multi-Pallet Pool til både horisontale og fem-aksede maskiner, Gantry Loaders til drejebænke og Multitasking-maskiner samt Auto Work Changer, som særligt henvender sig til værktøjsmagerne. Derudover vises en række tredjeparts-automatiseringsløsninger til ubemandet maskinbetjening samt stangladere med mere.

"I anledning af vores 100 års-jubilæum, er det helt på sin plads at vi gør dette års EMO til det største nogensinde. Vi er kommet langt på 100 år men fortsætter vores ernorme engagement for en forbedring af eksiterende teknolgier og omfattende udvikling af nye. Det viser vi tydeligt ved denne EMO messe. Jeg glæder mig til at byde bearbejdningsvirksomheder fra hele Europa velkommen til vores stand," fastslår Richard Smith.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik