Teknovation Logo
robot

 
  • From Concept to Reality, lyder mottoet hos Hoffmann Group i forbindelse med deltagelsen på EMO 2019, hvor man atter vil introducere en række produkter i Hal 3.

12. juli 2019, kl. 12:56 

Spåntagning hos Hoffmann i Hannover

Hos Hoffmann bliver der flere Highlights på EMO 2019, den 16. til 21. september i Hannover. Der bliver blandt andet lejlighed til at stifte nærmere bekendtskab med centreringsskruestikken Garant Xtric, fræserlinjen Garant Master Alu,og en løsning specielt udviklet til gevindbearbejdning i rustfrit stål Garant Master Tap Inox.


Under messemottoet "From Concept to Reality" vil Hoffmann Group på EMO 2019 vise, hvordan brugerne kan ledsage hele produktionsprocessen med firmaets fysiske og digitale produkter.

Det gælder eksempelvis med centreringsskruestikken Garant Xtric, der er udviklet til rå- og færdigemneopspænding. Den gør forprægning overflødig og har et bakkehurtigskiftesystem, der muliggør en værktøjsfri ombygning pr. klikmekanisme. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Desuden præsenteres gevindbearbejdning af rustfrit stål med Garant Master Tap Inox og fræserlinjen Garant Master Alu til aluminiumbearbejdning. Sidstnævnte omfatter en komplet værktøjsserie til enhver anvendelse.

Hoffmann-præsentationen byder også på talrige udvidelser af det bestående program, blandt andet TPC-værktøj fra fræserlinjen Garant Master Titan, som nu også omfatter en vendeskærsplatte og HM-parabolfræser til Parabolic Performance Cutting, PPC.

I fokus kommer også den seneste version af målemikroskopet Garant MM1 med op til ti gange større billedfelt, ligesom de besøgende kan se frem til at få lejlighed til at opleve værktøjerne ved live-spåntagning på standen, fremhæver Hoffmann.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik