Teknovation Logo
robot

 
  • Dansk Maskinindustris netop installerede Multitaskingcenter, en Doosan SMX3100ST, tiltrak sig stor opmærksomhed ved åbent hus-arrangementet.

25. juni 2019, kl. 08:41 

Doosan SMX3100ST-Multitaskingcenter vist frem

De seneste investeringer fra sydkoreanske Doosan var naturligt i fokus, da Dansk Maskinindustri forleden slog dørene op ved et åbent hus-arrangement. Særligt den netop installerede Multitasking-maskine SMX3100ST tiltrak sig opmærksomhed.


Dansk Maskinindustri har på det seneste flere gange handlet med Duroc Machine Tool og sydkoreanske Doosan. Det markeredes forleden, da der var åbent hus på virksomheden, og hele maskinparken således i fokus.

Mange var mødt frem, og stillede spørgsmål til operatørerne. Efter besøget i Nørresundby gik turen til DMI's nye lokaler i Ålborg Øst, hvor det særligt var Doosans SMX3100ST, som tiltrak opmærksomheden.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


SMX-maskinens fræsespindel er med Capto C6, og nedre revolverhoved med drev for roterende værktøj og spindel 2.

Arrangementet  blev afsluttet med middag og et godt glas vin, som maskinleverandøren stod for, og der lød også en stor tak til Dansk Maskindustris Morten Gade og det øvrige team på virksomheden samt de deltagende gæster.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik