Teknovation Logo
robot

 
  • Secos TTP2050-gevindskæringskvalitet er udviklet til brug insærligt kritiske applikationer.

Teknovation nr. 10/2019

Seco Tools lancerer TTP2050-kvalitet

Med introduktionen af TTP2050-gevindskæringskvaliteten fra Seco Tools tilbydes en kvalitet til særligt kritiske applikationer.


En mere avanceret belægning og værktøjsgeometri er idéen med TTP2050-gevindskæringskvaliteten fra Seco.

Løsningen er udviklet for at tilbyde effektiv, sikker, stabil ydeevne sammen med effektiv spånkontrol, begge er nødvendige for at forhindre gevindspån i at spolere kritiske dele i de sidste faser af produktionen.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


TTP2050-kvalitetens nanolaminerede PVD-belægning er fremstillet af skiftende lag af titaniumaluminiumnitrid (TiAIN) og titan siliciumnitrid (TiSiN). Udviklingsarbejdet har vist god slidstyrke, og det er netop, det der kræves ved bearbejdning af støbejern, værktøjsstål, rustfrit stål og andre krævende ståltyper, anfører Seco.

Sammensætningen overstiger ydeevnen af allroundbelægninger, der ofte bruges i gevinddrejningsoperationer, mens TTP2050's værktøjsgeometri leverer pålidelig ydeevne for øget produktivitet i disse materialer, fremhæver Seco videre.

TTP2050 gevindskæringskvalitet fås i 44 profiler med geometri A i 11 millimeter og 16 millimeter størrelse. Sortimentet fås i både indvendig og udvendig gevindbearbejdning for alle almindelige standardgevindprofiler. 

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik