Teknovation Logo
robot

 
  • Rivals fem-aksede DMG MORI DMC 801FD kører i døgndrift, og teamet producerer aktuelt emner til en stor kunde i forsvarsindustrien.

12. juni 2019, kl. 08:39 

Fuld drift i treholdsskift på DMC 80FD

Maskinfabrikken Rivals fem-aksede DMC 80FD kører i døgndrift, meddeler virksomheden. Netop nu produceres der på maskinen emner til en stor kunde i forsvarsindustrien.


DMG MORI-bearbejdningscentret DMC 80FD arbejder i døgndrift med emner, hvor der er krav til nøjagtighed, og hvor der er relation mellem dreje- og fræseflader, oplyser maskinfabrikken Rival.

Det er netop gældende på aktuelle emner, hvor der blandt de kritiske mål på emnet er en planhed på 0,05 millimeter samt boring af et hul på fire millimeter i diameter igennem to slags materialer over en længde på 200 millimeter. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Nøjagtighed er netop gældende på aktuelle emner, hvor der blandt de kritiske mål på emnet er en planhed på 0,05 millimeter samt boring af et hul på fire millimeter i diameter igennem to slags materialer over en længde på 200 millimeter.

Derfor opmåles stikprøver i Rivals Zeiss-målemaskine, så man konstant har viden om overholdelse af tolerancer, fortæller det faste team på DMC 80FD. De arbejder løbende med optimering af alle processer.

”Igennem en længere periode er der optimeret på alt fræsearbejdet, og nu er alle de dele, som skal drejes i fokus,” fortæller produktionschef Søren Djursland.

Arbejdet ved den fem-aksede maskine er tilrettelagt således, at teamet kører emner til kunden i forsvarsindustrien i tre uger, og derefter én uge med andre emner.

”Det sker for at optimere produktionen, give plads til alle emner og for at sikre afveksling for teamet, som arbejder på maskinen,” siger Søren Djursland.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik