Teknovation Logo
robot

 
  • 22 af de seneste CNC-maskiner med tilhørende udstyr er gjort klar til Open House i European Tech Center ved Mazak-værket i engelske Worcester.

11. juni 2019, kl. 07:43 

Open House hos Mazak i Worcester

I disse dage, frem til og med torsdag den 13. juni er der Open House ved Mazaks Worcester-facilieter i European Tech Center, hvor temaet denne gang er: Manufacturing Solutions.


Både laserskæring og spåntagende CNC-værktøjsmaskiner er i fokus hos Mazak ved det europæisk hovedsæde i Worcester, England, i denne uge, hvor 22 af de seneste maskiner demonstreres ved et åbent hus-arrangement.

Det gælder blandt andet to drejecentre model QucickTurn 250MSY med henholdsvis en Fanuc TA-20-robot og en anden med fræsekapacitet, Y-aks og en ekstra spindel. Hertil vises det større QucikTurn Compact 300M-drejecenter med 24-indekserede værktøjspladser og servomotorer på alle akser. Der er også premiere i European Tech Center for et HQR-250MSY-drejecenter som er forberedt for robotisering.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Inden for laserskæring præsenteres en 4 kilowatt Optiplex 3015 Fiber III, der byder på hurtige accelerationer og er udstyret med Mazatrol Preview6 CNC-styring, der har en 19 tommer Touch Screen-skærm.

På styringssiden er der også mulighed for at stifte bekendtskab med et vertikalt bearbejdningscenter med Siemens, i form af et VTC-760C med Siemens 828D og en spindel, der yder 12.000 omdrejninger/minuttet og har ilgangsbevægelser i X-, Y- og Z-akserne på 42 meter/minuttet.

Ud over maskinlanceringerne bydes også på et par spændende indlæg. Dels ved Richard William from McClaren Applied Technologies’ Human Performance Team, der står for at udvikle Formel 1-kørerne i teamet, baseret på deres seneste løb.

Inden for aerospace er der også et indlæg omhandlende British Airways’ Concorde-program. Endeligt er åbent hus-arrangementet også en mulighed for at komme på Guided Tours i Worcester-produktionen. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik