Teknovation Logo
robot

 
  • NEXT Uddannelse København er glad for Brancheforeningen Værktøjsindustrien i Danmark deltagelse og medlemsvirksomhedernes fremmøde, da de seneste uddannelsesinitiativer på værktøjsmageruddannelsen blev præsenteret.

6. juni 2019, kl. 12:29 

Værktøjsmagerplaner vel modtaget

NEXT Uddannelse København vil koble værktøjsmageruddannelsen og industriteknikeruddannelsen tættere sammen. Værktøjsindustrien melder sig positivt interesseret.


Når værktøjsmagereleverne fremover møder ind i skole på NEXT Uddannelse København, bliver de i højere grad koblet sammen med industriteknikeruddannelsen.

For uddannelserne har meget tilfælles og ved at koble dem tættere sammensikres den faglige kvalitet, samtidig med at det økonomiske fundament for uddannelsen understøttes, siger uddannelsesdirektør Tanja Bundesen.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


NEXTs værktøjsmagerplaner har aktuelt været på dagsordenen, da der var branchemøde omkring uddannelsen på NEXT på Tuborgvej, hvor værktøjsmager-, industritekniker og en række andre industriuddannelser holder til.

Blandt andet var projekt- og salgsdirektør Claus Christensen, Winther Mould, blandt de inviterede, der blev præsenteret for tiltaget. Han peger på, at alle de ting, lærlingene kommer igennem, er gode.

Brancheforeningen Værktøjsindustrien i Danmark var også repræsenteret ved direktøj Michael Nederby, Teccon Form, og foreningens formand, Han mener, at NEXT gør, hvad der er nødvendigt for at sikre, at der fremadrettet også er en værktøjsmageruddannelse på Sjælland.

Både Claus Christensen og Michael Nederby peger på, at det ikke nytter noget, at der kun uddannes værktøjsmagere i Jylland, da det ikke er alle, der er parate til at flytte for uddannelsen. Videre anfører de, at selv om Danmark er et lille land, kan geografi spille en rolle for, hvor mange elever der starter på værktøjsmageruddannelsen. Så med et tilbud i København også, vil man være med til, at der samlet bliver uddannet flere værktøjsmagere. Der kan være nogle, der ikke ønsker at tage til Jylland.

I alt 14 virksomheder og interessenter var mødt op for at høre om skolens plan for værktøjsmageruddannelsen. Det fremmøde er NEXT rigtig glade for, fortæller Tanja Bundesen.

Hun er glad for virksomhedernes input, og håber, at dialogen vil fortsætte, så man sammen kan skabe den bedst mulige værktøjsmageruddannelse, siger hun.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik