Teknovation Logo
robot

 
  • Det loklale Supportteam for industriteknikeruddannelsen vil i offensiven i Vejle-/Trekantområdet, og skabe endnu flere lærlingeforløb ved Erhvervsskolen SDE, for virksomhederne har brug for dem.

29. maj 2019, kl. 07:57 

Skærpet industritekniker.nu-indsats

Initiativet industritekniker.nu går i offensiven i Vejle-/Trekantområdet, hvor de unge får et inspirerende forløb ved Erhvervsskolen SDE, Vejle, og der er plads til mange flere.


Lederen af initiativet industritekniker.nu, Henning Dam, fortæller om en offensiv i Vejle-/Trekantområdet, hvor de unge får et inspirerende forløb ved Erhvervsskolen SDE, Vejle, og der er plads til mange flere, skriver han på Facebook.

Erhvervsskolen fik for nogle år siden indrettet fantastiske teknologiske rammer omkring industriteknikeruddannelsen, og har efterfølgende løftet også det faglige undervisningsniveau, påpeger Henning Dam.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Erhvervsskolen kan i dag tilbyde et inspirerende uddannelsesforløb for fremtidens industriteknikere, og der uddannes i dag mere end dobbelt så mange som tidligere. Godt, men metalindustrien i området har behov for langt flere, anfører Henning Dam, og oplyser, at industritekniker.nu gerne vil booste samarbejdet med grundskolerne i initiativets lokalområde.

Derfor vil man igen tage initiativ til et tættere samarbejde mellem industrien og skolerne.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik