Teknovation Logo
robot

 
  • 9. og 10. maj var der pænt rykind ved Spinner Groups faciliteter i Sauerlach ved München.

22. maj 2019, kl. 08:27 

Spinner nu hos Flextek

I forlængelse af årets Open House hos Spinner i Sauerlach ved München, i forrige uge, har Flextek A/S offentliggjort, at man fremadrettet er den tyske producents repræsentant i Danmark.


Flextek i Hedensted har endnu en maskinproducent i produktprogrammet, idet virksomheden har indgået aftale med Spinner Group om fremadrettet at repræsentere Spinner i Danmark.

Spinner fremstiller både CNC-fræsemaskiner og -bearbejdningscentre, såvel som -drejebænke. Hertil kommer et produktprogram inden for universal værktøjsslibemaskiner og en division, der kan automatisere værktøjsmaskinløsninger.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Den danske delegation udså sig flere modeller ved Open House-arrangementet, som man venter dansk interesse for. Det er blandt andet det fem-aksede center U630, som  kan fås med Heidenhain-styrring, TTS Triplex-drejebænk med 3 revolvere (fåes også med 2 revolvere, model TTS Duplex),  CNC-bearbejdningscentret U1530 er med fast plan/bord i venstre side, og i højre side er det programmerbar plan/bord så man kan bearbejde fem-aksett og TC-drejebænkene model 600 og 800, som er bygget op med 45 grader skråt maskinstativ, Box guideways, egenproducerede spindler, revolver  og med Bolt-On-system som option. 

I maskinprogrammet er hovedproduktet naturligt japanske Okuma, ligesom Flextek repræsenterer ligeledes japanske Star og Yasda, taiwanesiske YCM samt tyske Chiron, og nu altså også Spinner.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik