Teknovation Logo
robot

 
  • Rhenus´ senest lancerede køle-/smøremiddel, TU446, er udviklet til mangeartet brug i såvel rustfrit stål, almindelige stål, støbegods og titanium som i kobber og aluminium.

15. maj 2019, kl. 08:26 

TU446 til den mangeartede anvendelse

Rhenus har udviklet sit seneste køle-/smøremiddel til virksomheder, der har en mangeartet produktion, og derfor behov for en løsning, der både kan anvendes i rustfrit stål og almindelige stål, støbegods og titanium såvel som i kobber og aluminium.


Mönchengladbach-baserede Rhenus GmbH er på banen med køle-/smøremidlet TU446, som er en overbygning til de øvrige produkter i 400-serien.

Hos en række brugere har oliefirmaet set et behov for en køle-/smøremiddelløsning, der på én gang favner alle metalbearbejdende operationer og samtidig bred og alsidig produktion, oplyser Daniele Kleinmann, der er Rhenus´ øverste udviklingsansvarlige.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Daniele Kleinmann påpeger, at det er et universalmiddel, hvor man tilgodeser bearbejdning i såvel rustfrit stål og almindelige stål, støbegods og titanium såvel som kobber og aluminium.

"Det er lykkedes at forene køle-/smøremidlet TU446 med tidens krav om miljørigtighed og effektivitet i anvendelsen. Som bruger opnår man ikke bare en løsning, der kan anvendes bredt i en fleksibel produktion. Det er også en løsning, der er langtidsholdbar og let at anvende for brugerne samt ikke mindst økonomisk i brug," understreger Daniele Kleinmann.

Ud over at være nænsom over for materialer, også når de er overfladebehandling, så er køle-/smøremidlet også effektiv i selve maskinen, og bidrager positivt til længere værktøjs- og maskinlevetid, understreges det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik