Teknovation Logo
robot

 
  • CMZ´s aktuelle indtog i Danmark er sammen med blandt andet 3D-metalprint og Cad/Cam samt transmissionsteknik i fokus i Teknovation 7/2019.

11. maj 2019, kl. 09:31 

64 spændende sider er på vej

teknovationNr. 7 - 2019   Så er seneste udgave afleveret til vores distributører, og fra mandag morgen påbegyndes uddelingen af et 64 sider stort nummer med blandt andet spændende metalbearbejdningsartikler om CMZ´ indtog i Danmark, optimering hos Rynkeby Maskinfabrik og udvidelser hos blandt andet Techno Tool, VOLA, Phonotech, PM og Maskinfabrikken Sand i fokus.


Så er der igen inspirerende og fremadrettede teknologiartikkler på vej ud til læserne.

Temasiderne berører Additive Manufacturing, AM, eller bare 3D-print, Cad/Cam, anvendelsen af køle-/smøremidler, spåntagende metalbearbejdning i bred forstand samt transmissionsteknologi.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Desuden er der artikler om opkvalificering inden for svejseautomatisering ved Tech College Aalborg, opspænings- og Cobot-tilbehør fra SCHUNK, reportage om stort dansk rykind på den aktuelt afholdte Plastteknik Nordic 2019-messe i Malmø og plast som genanvendelig ressource med mere.

Det gælder eksempelvis en større reportage fra Olsen Metal A/S, hvor direktør Stig Nalbandian fortæller om metalspinning, og hvordan metalatomerne så at sige holder flyttedag under processen. Stig Nalbandian afliver også al snak om færdige simuleringsprogrammer til metalspinning og understreger, at der skal viden til om det gamle håndværk og anvendelsen af tilhørende moderne CNC-teknologi. Derfor har Olsen Metal selv opbygget deres egne simuleringsprogrammer, som anvendes i tilbudsfasen. Når ordren så er i hus og arbejdet skal i gang, så trækker virksomheden i høj grad også på egne erfaringer, fortæller Stig Nalbandian.

Se allerede nu online-udgaven af det aktuelle nummer ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik