Teknovation Logo
robot

 
  • Hvor en konventionel CoroMill 390 er lavet i stål, er den AM-fremstillede letvægstmodel fremstillet i en titaniumlegering.

Teknovation nr. 12/2019

Coromant introducerer AM-letvægtsfræser

Sandvik Coromant introducerer nu den AM-fremstillede letvægtsfræser CoroMill 390, der er mere kompakt og langt lettere end en konventionel fræser, annoncerer værktøjsproducenten.


Med den AM-fremstillede letvægtsfræser CoroMill 390, lancerer Sandvik Coromant nu en mere kompakt og langt lettere udgave end den konventionel CoroMill 390-version, annoncerer den svenske værktøjsgigant.

Lavere fræservægt skal resulterer i mindre vibration og øget stabilitet, der gør det muligt at opnå høj produktivitet og processikkerhed i krævende applikationer.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


En lille reduktion af afstand og masse mellem skærkanterne og en Silent Tools-dæmper kan øge spåndybden yderligere og dermed sikre en væsentlig produktivitetsstigning ved arbejde med lange udhæng, påpeger Coromant.

Et eksempel, som virksomheden fremhæver, er 200 procent øget produktivitet ved planfræsning med store radiale fræserindgreb (80 til 100 procent af fræserens diameter) i skiftet fra en konventionel CoroMill 390 til letvægsmodellen.

Værktøjet fås i 40 mm (arbor 16 coupling) og 50 mm (arbor 22 coupling) diametervarianter. Tre eller fire platteskær (størrelse 11) kan specificeres, så de passer til applikationen.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik