Teknovation Logo
robot

 
  • ECM Industries, der har hovedsæde i Øster Starup ved Egtved, og stor afdeling i Kolding, ansætter gerne seniorer til blandt andet montagearbejde.

15. april 2019, kl. 22:12 

ECM-tiltro til det grå guld

ECM Industries-produktionsdirektør Søren J. Christiansen var mandag aften i vælten i TV2´s nyhedsudsendelser. Virksomheden har tiltrukket en række ældre medarbejdere, der har udskudt pensioneringen til fordel for arbejdet i metalbranchen.


Det er ikke hver dag, at nyhedsudsenderne rummer historier fra metalindustrien. Så da ECM Industries mandag aften tonede frem på skærmen i TV2´s nyhedsudsendelser, var det for det gode, idet virksomheden løbende har ansat ældre medarbejdere, der fravælger pensionering, og i stedet giver et ekstra nap med, nu hvor der er udfordringer med at finde nok arbejdskraft.

Indslaget handlede om virksomhedens gode erfaringer med "det grå guld", og produktionsdirektør, og medindehaver Søren J. Christiansen, understregede, at de ældre medarbejdere er et aktiv for virksomheden, og et område, hvor der stadig er adgang til arbejdskraft.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Dermed peger han også på, at de ældre er en ressource, som der er brug for, og det er tydeligvis noget, som de ældre, der nu er gået ind i industrien, er enige i, fremgik det af nyhedsudsendelserne. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik