Teknovation Logo
robot

 
  • Industritekniker- og værktøjsmagerlærlingene ved NEXT Uddannelse København har indstillet Lars Emil Dollerup Roos (t.v.) og Hans Georg Tordrup (t.h.) til Politikens Undervisningspris.

15. april 2019, kl. 15:49 

To NEXT-undervisere indstillet til pris

For et par uger siden markerede NEXT-industriteknikerlærling Rasmus Frøland, Thoka Finmekanik, sig ved DM i Skills, og vandt Danmarksmesterskabet for industriteknikerlærlinge. To af NEXT Uddannelse Københavns undervisere er nu også indstillet af lærlingene til en uddannelsespris.


Lærlingene ved industritekniker- og værktøjsmagerfagene hos NEXT Uddannelse København har indstillet to af deres undervisere til Politikens Undervisningspris.

Det er henholdsvis Hans Georg Tordrup og Lars Emil Dollerup Roos, som nu er med i konkurrencen, oplyser NEXT Uddannelse København.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Det sker oven på en begivenhedsrig april-opstart, hvor det var skolens industriteknikerlærling, Thoka Finmekaniks Rasmus Frøland, der løb med Danmarksmesterskabet ved DM i Skills i Næstved, og siden er blevet behørigt fejret af såvel skole som lærlingested samt ikke mindst med en hyldest på Københavns Rådhus, hvor han sammen med områdets øvrige DM-vindere, blev fejret med tale og rådhuspandekager.

De næste, der står foran hyldest på det niveau kan altså meget vel være underviserne Hans Georg Tordrup og Lars Emil Dollerup Roos,når Politikens Undervisningspris skal uddeles.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik