Teknovation Logo
robot

 
  • ToolScout er blevet udvidet, så man nu også kan gøre valget af momentnøgler og -skruetrækkere lettere, fremhæver Hoffmann Group.

Teknovation nr. 6/2019

Hoffmann Group udvider ToolScout

Hoffmann Group har udvidet de digitale services i ToolScout med en online-indkøbs- og anvendelsesrådgiver til momentnøgler og -skruetrækkere. Det gør det muligt at finde det egnede værktøj til et bestemt anvendelsestilfælde med få klik. 


Ligesom skærende værktøj findes i et omfattende antal variant, er momenværktøj også at finde i mange forskellige udførelser og størrelser. For brugerne gør mængden af produkter, der findes på markedet, det sværere og sværere at identificere det passende værktøj til et konkret behov.

ToolScout på Hoffmann-hjemmesiden er derfor blevet tilføjet anvendelsesfeltet "Moment“. Med denne online-service kan man selektere værktøjer til et kontrolleret skrueantræk med definerede momenter ved hjælp af nøjagtige parametre til enkelte anvendelsestilfælde.  

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


For at finde de egnede værktøjsløsninger til antrækket af skruerne kan anvenderen vælge i henhold til kriterier som eksempelvis gevindtype, styrkeklasser og antræksretning, og lade programmet beregne et forslag til nødvendigt moment. Er det ønskede moment nu bekendt, kan man filtre momentnøgler henholdsvis -skruetrækkere i henhold til egenskaber som blandt andet momentområde, udløsningsprincip, visningsmetode og målenøjagitghed.

Hvis der anvendes et indstiksværktøj, der forandrer centermålet, så beregner denne service den korrigerede momentværdi ved hjælp af en database, der aktuelt indeholder cirka 700 indstiksværktøjer fra førende producenter, påpeger Hoffmann.

En direkte tilslutning til Hoffmanns eShop tillader efterfølgende at lægge de ønskede produkter i varekurven og bestille dem med få klik.
 

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik