Teknovation Logo
robot

 
  • Iscars Mill4Feed-serien er aktuelt tilføjet løsninger til større 17 millimeter-platter.

Teknovation nr. 6/2019

Iscar udvider Mill4Feed-serien

En positiv markedsreaktion på Mill4Feed-seriens FFQ4-12, med 12 millimeter-platter, får nu Iscar til at tilføje serien løsninger til større 17 millimeter-platter.


Den danske Iscar-forhandler, KJV A/S, meddeler, at producenten har udvidet Mill4Feed-serien med løsninger til større 17 millimeter-platter.

Egenskaberne er som for den øvrige serie en 14 grader indbregsvinkel og mulighed for Ramp Down, positiv aksiel spånvinkel, kølekanaler rettet direkte mod hver enkel skærkant for effektiv køling, ligesom løsningerne er med poleret belægning på fræserkroppen for bedre spånafgang og beskyttelse mod rust og slid samt 5,5 millimeter-radius for programmering.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


17 millimeter-platterne, FFQ4 SOMT 1706XX, er firkantede enkeltsidede platter med 4 skærkanter, der kan fåes med forskellige spånbrydere til en vifte af materialer: FFQ4 SOMT 170625T til stål, ferritisk og martensitisk rustfrit stål, støbejern og hærdet stål; det er en platte til generel anvendelse ved fræsning i Iso P-, K- og H-materialer.

FFQ4 SOMT 1706RM-T er til afbrudt spån og bearbejdning op med bryst i stål, ferritisk og martensitisk rustfrit stål, støbejern og hærdet stål, for eksempel til fræsning i Iso P-, K-, og H-materialer under ellers ugunstige vilkår.

FFQ4 platterne er fremstillet i Iscars Sumotec-kvalitet, og er hovedsageligt tænkt til skrubfræsning i "tunge" opgaver, som kræver betydelig skærekraft. Typiske opgaver vil være planfræsning på store emner i sværindustrien såvel som store lommer i form- og matricefremstillingen med videre, oplyser KJV.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik