Teknovation Logo
robot

 
  • Seneste version af styringssoftwaren “iXworld” fik premiere i slutningen af marts, da der var Open House ved Index Group i sydtyske Reichenbach.

2. april 2019, kl. 15:26 

Premiere til “iXworld” ved Open House

Den seneste version af styringssoftwaren “iXworld” havde premiere ved sidste uges Open House ved værkerne i Index Group, hvor der var adgang til udstilling ved produktionen i sydtyske Reichenbach.


Cirka 1.800 besøgende var i dagene 26. til 29. marts forbi Index Groups Open House 2019 i sydtyske Reichenbach, i nærheden af Stuttgart.

De blev i år introduceret for den seneste version af styringssoftwaren “iXworld”, der således havde verdenspremiere. Løsningen er cloud-baseret, og består af iXplore, iXshop, iXservices, and iX4.0 moduler, som samlet udgår iXworld-platformen, som sikrer digital adgang til maskinerne fra Index- og Traub-byggerækkerne.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


De seneste modeller var naturligt i fokus blandt de i alt 20 CNC-maskiner, der blev demonstreret i showroom-området, ligesom gæsterne kunne komme på værks-rundture, og se montagen ved Reichenbach-værket.

Ud over at stille skarpt på iXworld-platformen, og herunder Industrie 4.0 i praksis, så understøttes også service og vedligehold med de opdaterede muligheder, idet maskinen løbende melder tilbage på eventuelle behov for udskiftning og sliddele med mere.

Det blev blandt andet demonstreret på en opstilling med den aktuelt lancerede Index B400- såvel som ved et af de seneste Traub TNA400-drejecentre dagene igennem.

Ud over Index- og Traub-maskinerne var der også mulighed for at høre nærmere hos tæt ved 30 partner-udstillere,, der demonstrerede Cad-/Cam-løsninger, måleudstyr samt skærende og holdende værktøj.

De danske besøgende blev hele perioden supporteret af salgschef Brian Olsen, Index Traub Danmark.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik