Teknovation Logo
robot

 
  • Rynkeby Maskinfabrik har aktuelt ansat Dennis Birch Hegelund (t.v.) og Jesper Reinholdt Elmelund (t.h.) som produktionsteknikere.

2. april 2019, kl. 07:04 

To produktionsteknikere til Rynkeby

Dennis Birch Hegelund og Jesper Reinholdt Elmelund er begge blevet ansat som produktionsteknikere hos Rynkeby Maskinfabrik A/S.


Det går stærkt på Rynkeby Maskinfabrik, og staben er aktuelt blevet udvidet med yderligere to produktionsteknikere.

Det er dels Dennis Birch Hegelund, 44 år, der er blevet ansat som produktionstekniker hos virksomheden, hvor han skal bruge sine kompetencer inden for Cad/Cam til at hjælpe Rynkeby Maskinfabrik med at optimere produktionen, herunder øget automatisering ved hjælp af Cam. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Dennis Birch Hegelund har mange års erfaring, senest som produktionstekniker hos Engskov Maskinfabrik, og er uddannet industritekniker med speciale i CNC.

Samtidig er Jesper Reinholdt Elmelund, 34 år, er ansat som produktionstekniker hos Rynkeby Maskinfabrik, hvor han skal være med til at forny og optimere alle arbejdsgange i produktionen.

Jesper Reinholdt Elmelund har en bred viden og alsidig erfaring, senest fra en stilling som R&D Senior Technicianhos Fiberline CompositesA/S. Han er både uddannet maskinarbejder og produktionsteknolog. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik