Teknovation Logo
robot

 
  • De store telte optager al ledig Parkeringsareal ved Arena Næstved. Der er derfor etableret fjernparkering, hvorfra og -til der løbende vil køre gratis shuttlebus i forbindelse med DM i Skills 2019.

28. marts 2019, kl. 07:43 

Tæt program for DM i Skills 2019

Torsdag den 4. april går det løs i Arena Næstved og de gigantiske telte, der skal danne ramme om årets 43 konkurrencefag, 17 demonstrationsfag, en masse "Prøv, mærk og føl"-stande samt kommercielle udstillingsstande. På sidstedagen, 6. april, kommer statsminister Lars Løkke Rasmussen, og uddeler præmier og diplomer til vinderne.


Det er et tæt program, der venter deltagere og besøgende ved næste uges DM i Skills 2019, som i år holdes i og omkring Arena Næstved.

Både ved åbningsceremonien og afslutningsceremonien er der ministerbesøg. Ved åbningsceremonien har vi fornøjelsen af at præsentere SkillsDenmarks formand, borgmesteren i Næstved Kommune, formanden for Region Sjælland og undervisningsminister Merete Riisager, som vil åbne DM i Skills.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Lørdag vil beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen uddele arbejdsmiljøprisen,ligesom arrangementet får besøg af Lars Løkke Rasmussen i forbindelse med afslutningsceremonien, hvor statsministeren vil overrække præmier og diplomer til årets vindere.

Kommer man i bil til DM i Skills i Næstved, så skal man stille den et stykke fra konkurrenceområdet. Der er nemlig ingen parkeringsmuligheder ved Arena Næstved. Derfor er der indrettet en fjernparkering på Holsted Allé ved siden af Næstved Storcenter. Der vil være skilte ved alle større indfaldsveje, der viser til fjernparkeringen. Fra fjernparkeringen er der så gratis shuttlebusser til og fra Arena Næstved.

Busturen tager omkring 10 til 15 minutter, og der er et stoppested centralt i byen, så der også vil være mulighed for at stå på eller af der, hvis man vil udforske Næstved citycenter.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik