Teknovation Logo
robot

 
  • Sidste år sendte studerende blandt andet en vakuummotor ind til konkurrencen. I den profesionelle division kan deltagere vinde pengepræmier, fremhæver CNC Software.

25. marts 2019, kl. 07:31 

Mastercam med Wildest Parts-konkurrence

Producenten af Mastercam, amerikanske CNC Software, annoncerer, at de har valgt at holde konkurrencen Cam Wildest Parts Competition igen i år.


Med konkurrencen 2019 Cam Wildest Parts Competition ønsker den amerikanske producent af Cam-softwaren Mastercam, CNC Software, igen at sætte fokus på de meste kreative og kompetente programmører af spåntagende maskiner i industrien.

Nærmere bestemt benyttes onlineplatformen Masters of CAM for Mastercambrugere, hvor interesserede kan indsende historier om deres erfaring og færdigheder ved hjælp af Cad-/Cam-software til design og CNC-bearbejdede emner.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Det gælder således om at oprette det sejeste og mest originale emne ved hjælp af Mastercam, der viser brugerens design- og bearbejdningfærdigheder. Konkurrencen er delt ind i fire divisioner:

Secondary: åben for individuelle studerende på gymnasiet uddannelsesniveau. Postsecondary: åben for individuelle studerende på college / universitet niveau af uddannelse. Team: åben for grupper af studerende på ethvert niveau af uddannelse; hold, der deltager i SAE, FIRST Robotics, NASA HUNCH, NRL og andre organisationer opfordres til at deltage i dele i denne division. Professionel: åben for alle med professionel produktionserfaring. Instruktører opfordres til at indsende emner her.

Deltageremner skal være poststemplet senest den 28. juni 2019. En indtastningsblanket skal ledsage hvert emne, der er indgået i konkurrencen. Indtastningsskemaer, yderligere konkurrenceoplysninger og supportmaterialer er tilgængelige her online på virksomhedens hjemmeside.

Mastecam forhandles i Danmark af Cimco A/S.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik