Teknovation Logo
robot

 
  • Spånligaen 2019 er i gang, og der er flot interesse om de præsentationer, som de udstillende firmaer i samarbejde holder dagene igennem.

13. marts 2019, kl. 18:31 

Slaraffenland af forbedringer

Spånligaen 2019 er onsdag indledt i Herning, hvor en række af branchens aktører er samlet, og giver opvisning for produktivitetslystne gæster, der går efter alt, som lugter af fremgang. Spånligaen kører også torsdag.


Forestil dig et konsulenthus proppet med nyttig viden om produktivitet, som du frit kan gøre brug af i din spåntagende virksomhed.

Sådan var det at besøge Spånligaen, som havde samlet et opdateret udvalg af leverandører, der alle – på den ene eller anden måde – har spåntagende værktøjsmaskiner i fokus.  

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Bag Spånligaen, der strækker sig over to dage – i går og i dag torsdag, står Danish Advanced Manufacturing Research Center, DAMRC ,i Herning.

Minimessen skulle også holdes hen over fredag – der var forbeholdt elever fra de tekniske skoler – men den plan er aflyst. I stedet er de tekniske skoler budt velkomne de to andre dage.

Mazak og DMG MORI er hver repræsenteret med et par super effektive maskiner og er naturligvis centrum for mange af de produktivitetsforbedringer, der bliver vist på Spånligaen. Der bliver simpelthen kørt demonstrationer på maskinerne i samarbejde med en række af de øvrige leverandører, som udstiller. 

Det seneste nye inden for skærende værktøj bliver bl.a. vist frem af Fortiva, Kyocera Unimerco og Sandvik Coromant. KJV står for de opspændings- og automationsløsninger. Edge Technology binder tingene sammen med software. Tibnor præsenterer et nyt og effektivt stålprodukt. Houghton og OK sørger for køle- og smøremidler, der lever op til de skrappeste krav. AVS Danmark sikrer, at enhver form for forurening bliver suget væk fra maskinerne. 

Man kommer hele vejen rundt om spåntagning, og der er mange flere leverandører repræsenteret med stande på minimessen. Den teoretiske del bliver samtidig understøttet af flere indlæg.

Spånligaen er kort fortalt et slaraffenland for virksomheder, der jagter forbedringer i produktionen.

wib


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik