Teknovation Logo
robot

 
  • Fra venstre til højre: CERATIZIT-bestyrelsesmedlemmer Thierry Wolter, Andreas Lackner og Andreas Schwenninger med Stadler ejer og Managing Director, Gabriele Stadler, og driftschef Hubert Stadler efter underskrivelsen af kontrakten.

13. marts 2019, kl. 16:23 

Ceratizit køber sig ind i Stadler Metalle

Med virkning pr. 1. marts har Ceratizit-koncernen erhvervet 50 procent af aktierne i materialespecialisten Stadler Metalle.


Med erhvervelsen af 50 procent af aktierne i materialespecialisten Stadler Metalle foretager Ceratizit Group en strategisk investering, der skal sikre hele råvareforsyningskæden, fremhæves det.

Efterspørgslen efter koncernens vigtigste råvarer, wolfram og kobolt stiger støt, og takket være Stadlers netværk og ekspertise inden for logistik vil Ceratizit Group nu være i stand til at fokusere endnu stærkere på genbrug af hårdmetalværktøjer i råmaterialetilførsel, fremhæver medlem af virksomehedens topledelse, Thierry Wolter.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Ifølge Managing Director og ejer af Stadler Metalle, Gabriele Stadler, er Ceratizit's investering er en vigtig byggesten for virksomhedens fremtiden:

"Vi er overbeviste om, at vi som en del af Ceratizit-koncernen kan vokse hurtigere." siger han, og understreger at han vil fortsætte i virksomheden som før, men for fremtiden drage fordel af Ceratizit-koncernens fulde støtte.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik