Teknovation Logo
robot

 
  • Double Quattromill 14 maksimerer ydeevnen på maskiner med begrænsede kræfter, fremhæver Seco.

Teknovation nr. 5/2019

Maksimer ydeevnen på maskiner med begrænsede kræfter

Med Secos aktuelt lancerede Double Quattromill 14 er der mulighed for at maksimere ydeevnen på maskiner med begrænsede kræfter, påpeger den svenske producent.


Seco Tools´ aktuelt lancerede Double Quattromill 14-fræser gør det muligt for virksomheder med maskiner, der har begrænsede kræfter, at maksimere deres planfræsningsoperationer, fremhæver den svenske værktøjsproducent.

Planfræseren bruger dobbeltsidede skær med otte skærkanter, hvilket er omkostningseffektivt og giver øget spåndybde ved skrub- såvel som sletbearbejdning. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Seco designede Double Quattromill 14 som en mindre version af virksomhedens Double Quattromill 22, der fremhæves til brug i store maskiner med flere kræfter og større momentegenskaber.

Double Quattromill 14 leveres både med en værktøjsvinkel på 45 eller 68 grader og giver en spåndybde på henholdsvis op til 6 og 8 millimeter. Fræsekroppen leveres med faste lommer og kassette-modeller med standard eller tæt fortandet sammen med metriske udgaver eller tommeudgaver. Seco benyttede også den nye overfladestrukturteknologi til spånrilleoverfladen på Double Quattromill 14's fræsekrop, hvilket giver forbedret spånkontrol og spånafgang samt holdbarhed, fremhæver producenten.

Double Quattromill 14 tilbyder tre skærområder med forskellige muligheder for skær og kvaliteter. ME10-geometri fungerer med klæbende materialer som eksempelvis titanium og rustfrit stål. M10-geometri indeholder skarpere skær og mindre tand for reduceret skærekraft, der udmærker sig på maskiner med færre kræfter og arbejder med klæbrige materialer, visse typer af værktøjsstål og superlegeringer. M16 giver den bedste skærkantbeskyttelse af de tre skærgeometrier, og anbefales ved bearbejdning af slidende materialer som eksempelvis stål, værktøjsstål og støbejern.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik