Teknovation Logo
robot

 
  • 3/2019-udgivelsen kommer vidt omkring spåntagende metalbearbejdning. Ud over Spånliga 2019 og Masentia Machining 29, er også Andersen Maskinfabriks seneste Mazak-investering i fokus - et Quick Turn MSY-drejecenter, der yderligere har boosted produktiviteten.

22. februar 2019, kl. 13:07 

Events skubber til produktiviteten

teknovationNr. 3 - 2019  Næste udgivelse er på vej med vores distributører. Heri stilles blandt andet skarpt på det kommende Spånliga 2019-event i Herning, og ugen efter Masentia Machining 29-eventet i Odense. Her kan brugerne finde kvalificerede bud på morgendagens spåntagning. 


De løbende udgivelser rummer altid inspiration til morgendagens produktion. Det gælder i særdeleshed den aktuelle udgave, hvor der blandt andet er spændende temasider om Additive Manufacturing, AM, Cad-/Cam-løsninger, måleteknik samt ikke mindst spåntagende metalbearbejdning.

Emnerne går igen på to kommende events i brachen, som det virkeligt er værd at holde nøje øje med. Dels Spånliga 2019 hos DAMRC i Herning den 13. og 14. marts, og ugen efter, Masentia Machining #29 i Odense 19. til 21. marts. Her vil leverandører på kryds og tværs demonstrere kvalificerede bud på morgendagens udfordringer.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Der er ikke rigtigt noget til hinder for at lade sig inspirere. Og er det ikke nok med foromtalen, så sæt X i kalenderen og drag afsted. Her vil Cad-/Cam-software blive optimeret med CNC-styringerne på de spåntagende maskiner, og i nogen grad også indgå i opstillinger, hvor måleteknik inddrages. Det involverer naturligt maskinleverandørerne på de respektive arrangementer, og i høj grad også de værkøjsudstillere, som er på plads, og står for bestykninger med holdende og skærende værktøj.

Den aktuelle udgave rummer også en spændende artikel om den seneste investering hos Andersens Maskinfabrik ApS i Hadsten, hvortil Mazak aktuelt har leveret et QuickTurn MSY-drejecenter. Læs også om Duroc Machine Tools aktuelle leverance af en Doosan Puma GT2600M-drejeløsning hos Stokholm Maskinfabrik ved Lemvig og og WMF Groups seneste Hermle-center i produktionen i sydtyske Geislingen.

Vi beretter også om tiltag hos MJC Metal ved Esbjerg og Seco Tools netop udsendte Seco News 2019.1 samt har været med hos Miller i sydtyske Altenstadt ved Ulm, hvorfra Edeco nu supporterer værktøjsproducenten på det danske marked, hvilket også demonstreres ved det kommende Masentia Machining.

Endeligt er der en større reportage fra DMG MORI i sydtyske Pfronten, hvor man har lagt sig i selen for at understøtte kunderne med optimerede spindelløsninger, og har øget garantien fra 18 til hele 36 måneder - uanset antallet af spindeltimer.

Se hele avisen i online-versionen ved at klikke her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik