Teknovation Logo
robot

 
  • Åbningen af Mapal Frhenosas andet værk var anført af øverste Mapal-CEO, dr. Jochen Kress og CEO for de mexicanske Mapal-aktiviter Lazaro Garza.

14. februar 2019, kl. 08:27 

Mapal åbner andet Mexico-værk

Tyske Mapal har travlt. Det gælder også i udenlandske selskaber, og heriblandt i Mexico, hvor de hidtidige Mapal Frhenosa-aktiviteter netop er blevet udvidet med yderligere et værk, i byen Santiago de Querétaro.


Mapal Group meddeler, at man aktuelt har haft officiel indvielse af det andet værk i koncernens Mexico-aktiviteter, der er opført i byen Santiago de Querétaro.

Den blomstrende mexicanske industri kombineret med vundne markedsandele har skabt grundlaget for at udvide, og dermed skabe yderligere produktion i Mexico, hvor man har fundet de rette lokationer, stort set i hjertet af landet, fremhæver dr. Jochen Kress, der er øverst koncernchef i Mapal Group.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Mapal Frhenosa beskæftigede inden de nu tilføjne aktiviteter godt 120 medarbejdere i Mexico, hvor salgsaktiviteterne styres fra kontoret i Monterrey, i den nordlige del af landet. Med tilføjelsen af værk to i Querétaro, vil tallet blive øget med henimod 100 yderligere jobs, understreger Jochen Kress.

Ud over fremstilling af værktøj tilbydes fra faciliteterne også genopslibning af blandt andet PCD-værktøj og hårdmetalsløsninger på begge produktionssteder, hvor der er etableret stort set identiske maskinparker, for yderligere at  løfte kapaciteten, fortæller CEO Lazaro Garza, Mapal Frhenosa.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik