Teknovation Logo
robot

 
  • OK tilbyder nu en genopfyldningspakke, som kan spare brugeren tid og sikrer en langt lettere genopfyldningsproces, fremhæver energivirksomheden.

12. februar 2019, kl. 16:34 

Genopfyldning af køle-/smøremidler

Flere og flere maskinfabrikker har optimering af deres genopfyldning af køle-/smøremidler i fokus, for at spare tid og opnå større effektivitet. Derfor har OK lanceret en genopfyldningspakke.


OK lanceret en genopfyldningspakke, og blandt fordelene fremhæves, at brugeren sikrer sig let og korrekt blanding af køle- og smøremidlet.

Samtidig undgår man slanger på gulvet, og slipper for, at spande og dunke står og roder. Mange bruger også spande eller tromler, som flyttes rundt, og med spån på gulvet kan det nemt flænse dækkene, påpeger OK.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Pakken indeholder en dosatron, slangeoprul og påfyldningsventil. Med dosatronen indstiller du procentsatsen, som sikrer, at dit blandingsforhold er præcist, som du ønsker.

Olieslangeoprullet er typisk 15 meter, men fås også længere. Slangen er desuden olieresistent. Det sikrer, at slangen ikke går i stykker.

Prisen opgvves til 11.999 kroner, inklusiv levering og montering. Opsætningen kan installeres fra dag til dag, og det hele kan opsættes inden for få timer, oplyser OK.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik