Teknovation Logo
robot

 
  • DMG MORI AG´s øverste ledere, CEO Christian Tönnes (t.v.) og bestyrelsesformand, dr. Masahiko Mori (t.h.), der også er øverste koncernchef i moderselskabet DMG MORI Co., Ltd., kan med tilfredshed notere en stribe rekordresultater i den europæiske organisation i 2018.

11. februar 2019, kl. 09:07 

Rekordresultater hos DMG MORI

Ordreindgangen i den europæiske del af koncernen, DMG MORI AG, rundede i 2018 en værdi på næsten tre milliarder euro - cirka 22 milliarder kroner - hvilket svarer til en stigning på 8 procent i forhold til det hidtidige rekordår.


Det er en tilfreds direktion og bestyrelse, som har udsendt en regnskabsmeddelelse om finansåret 2018 for DMG MORI AG.

Øverste Europa-chef i koncernen, CEO Christian Tönnes glæder sig naturligt over resultaterne, og fremhæver både den øgede ordreindgang, samtidig med at det faktiske salg, EBIT og koncernens Cashflow også alle sætter rekorder:

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


"DMG MORI har fortsat den positive udvikling - det gælder både teknologisk, strukturelt og kulturelt. Vi viser med rekordhøj ordreindgang, omsætningsvækst, EBIT såvel som forbedret Cashflow, dynamik og excellence, og vi fortsætter med at drive teknologierne fremad inden for alle områder, men især på Additive Manufacturing, AM, automation og digitalisering," siger Christian Tönnes.

Ud over en rekordstor ordreindgang, der slog den hidtidige rekord med 8 procent, og nåede 2,975 milliarder euro, cirka 22 milliarder kroner, så er det faktisk salg i omsætning løftet med 13 procent til 2,655 milliarder euro, godt 19,5 milliarder kroner, med vækst på både det store tyske marked, såvel som på eksportmarkederne. Fordelingen er 70 procent afsætning uden for Tyskland, hvilket også er en lille stigning. EBITDA er forbedret med 11 procent til 280,8 millioner euro, eller godt to milliarder kroner og koncernens frie Cashflow er løftet med 8 procent. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik