Teknovation Logo
robot

 
  • TaeguTec lancerer forbedrede kvaliteter til bearbejdning af varmebestandige superlegeringer HRSA, fremhæver direktør Tom Holmgreen, TaeguTec i Danmark.

8. februar 2019, kl. 07:03 

Slidstyrke ved HRSA-bearbejdning

Med lancereringen af T-Turn TT3010 og TT3020, der er forbedrede kvaliteter til bearbejdning af varmebestandige superlegeringer, HRSA, føler Taegutec sig godt rustet til at imødekomme ønsket om høj slidstyrke ved bearbejdning i de varmebestandige superlegeringer.


TaeguTec  har lanceret T-Turn TT3010 og TT3020, der blandt andet henvender sig inden for industrier som medicinsk produktion, energiproduktion og produktion af flydele,

Løsningerne anbefales også i forbindelse med fremstilling af præcisionsemner i krævende materialer, der således yder stor modstandsdygtighed over for varme og slitage, ekstrem sejhed og vedholdende kvalitet og pålidelighed, fremhæver TaeguTec.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Med en blank gul overflade, der er PVD belagt, er TT3010 karakteriseret ved høj slidstyrke og høj bindingsstyrke på grund af brugen af et ultra-fint submikron. Kombinationen af denne slidresistente ultra-fine substrat og en speciel belægning giver stor modstandsdygtighed mod slid:

”Innovativ teknologi og teknik er drivkraften bag udviklingen af T-Turn TT3010 og TT3020, og for HRSA materialer er det TaeguTec mest anbefalede kvalitet til bearbejdning,” siger Tom Holmgreen, direktør i TaeguTec i Danmark.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik