Teknovation Logo
robot

 
  • Ifølge CECIMO, så dækker brancheforeningen 98 procent af den samlede værktøjsmaskinproduktion i Europa og omkring 39 procent på verdensplan. Den tegner sig for mere end 150.000 ansatte og en omsætning på næsten 180 milliarder kroner (2015-tal). Mere end trefjerdedele af CECIMO-produktionen afsættes i udlandet, mens halvdelen af den eksporteres uden for Europa.

21. januar 2019, kl. 07:28 

CECIMO ændrer navnebeskrivelsen

Den europæiske brancheorganisation for værktøjsmaskinfabrikanter, CECIMO, har ændret beskrivelsen af foreningen for bedre at inkludere de forskellige processer, som indgår i medlemmernes produkter, herunder Additive Manufacturing, industriel automation, robothåndtering og andre digitale løsninger.


Efter årets generalforsamling blev det af medlemmerne i den europæiske brancheorganisation for værktøjsmaskinfabrikanter, CECIMO, enige om ikke at ændre CECIMO-navnet, men derimod beskrivelsen af forenings forretningsområde.

Fremover defineres CECIMO således med ordene: "European Association of the Machine Tool Industries and related Manufacturing Technologies".

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Ønsket er at understrege, at værktøjsmaskinproducenter i dag omfavner mange digitale produkter og løsninger og i en årrække har etableret sig som en fremtrædende globale aktør inden for avanceret teknik og teknologi herunder brugen af Additive Manufacturing, industriel automation, robothåndtering og andre digitale løsninger med mere.

Ændringen kan umiddelbart virke af mindre karakter, men den vil fremover blive et aktiv i positionering på europæisk plan, så det er klarere, hvilke interesser foreningen repræsentere, når der kommunikeres med eksempelvis politikere og offentligheden i øvrigt, påpeger CECIMO Director General, Filip Geerts.

CECIMO er den europæiske sammenslutning af maskinværktøjsproducenter og beslægtede fremstillingsteknologier med 15 nationale sammenslutninger af maskinbyggerier, der repræsenterer cirka 1.500 industrivirksomheder i Europa (EU, EFTA og Tyrkiet), hvoraf over 80 procent er mindre og mellemstore virksomheder.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik