Teknovation Logo
robot

 
  • Hydrema viste faciliteterne i Støvring frem i sidste uge, da det nordjyske supportteam var forbi, og blandt andet så fem-akset bearbejdning på den store Fermat-maskine.

21. januar 2019, kl. 09:06 

De gør det godt i Nordjylland

Forleden mødtes det nordjyske supportteam for industriteknikeruddannelsen på medlemsvirksomheden Hydrema i Støvring, hvor de blandt andet så det imponerende Fermat-center, der blev installeret for et lille år siden.


I industritekniker.nu-initiativet er der i dag ni regionale supportteams. Et af de ældste er det nordjyske, der er knyttet til industriteknikeruddannelsen ved TechCollege i Aalborg.

Fra skolen kunne man på mødet ved Hydrema berette den glade nyhed, at der er totalt fuldt hus på optaget af industriteknikere på grundforløbet (GF2) i januar.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Holdet tæller således 46 elever, hvoraf der er 12 EUX’er og hele fem piger. Det er faktisk et rekordoptag, og suverænt godt gået af TechCollege i Aalborg, fremhæver industritekniker.nu-ansvarlig Henning Dam i en Facebook-opdatering fra mødet.

Ved Hydrema havde medlemsvirksomhederne af det nordjyske supportteam mulighed for at se, hvordan der produceres entreprenørmaskiner, og dermed et resultatet af industriteknikeres arbejde i form af nogle imponerende maskiner.

Det gælder ikke mindst i den spåntagende bearbejdning, hvor virksomheden sidste år fik installeret et af de større Fermat-centre til fem-akset bearbejdning af store emner.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik