Teknovation Logo
robot

 
  • Første nummer af Teknovation, der samtidig markerer bladets 14. årgang, stiller blandt andet skaprt på en række aktuelle maskinleverancer til virksomheder inden for spåntagende metalbearbejdning. Der er også artikler om blandt andet plastteknologi, robotautomatisering samt svejsning med mere.

11. januar 2019, kl. 13:58 

Så er 14. årgang indledt

teknovationNr. 1 - 2019   Mandag er første udgivelsesdag i det nye år, hvor der blandt andet bringes en række maskinafleveringsartikler fra SDE Odense, DTU Healtcare, PAKMA Maskinfabrik, Maskinfabrikken ApS, MC Uldall Maskinfabrik og ECM Industries. Læs også om Cowelder til nordjysk robotcenter og fleksibel kollaborative robotter hos LJ Maskinteknik og meget mere.


Overgangen 2018/2019 har budt på en lang række maskinafleveringer, som nu er kommet i brug i metalbearbejdningsvirksomheder i hele landet. Nogle af disse er genstand for større artikler i det aktuelle Teknovation, hvor det denne gang særligt gældende spåntagende metalbearbejdning.

Spån-siderne omfatter også en række omtaler af seneste tiltag hos blandt andet Kunzmann og Weiler, det kommende Open House ved DMG MORI i sydtyske Pfronten, efterårets, Tech Days 2019 hos Sandvik Coromant til marts og den kommende store EMO 2019-messe såvel som en større artikel om Schnoor Plasts anvendelse af knivhoveder og gevindtappe fra MMC Hitachi Tool med meget mere.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Der er denne gang også specialsider om blandt andet Plastteknologi, hvor der blandt andet stilles skarpt på de seneste løsninger fra tyske Arburg, ligesom der er tema om robotter med blandt andet brugen af Automation Modules seneste palletizer-software hos LJ Maskinteknik i fokus og endeligt temasider med svejsning i fokus, hvor det blandt andet gælder AC Hydraulics seneste svejserobotter, der har elimineret risikoen for svejsesprøjt.

Hele avisen er tilgængelig nu i onlineudgaven, der kan læses ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik