Teknovation Logo
robot

 
  • Arrangementet afsluttes med en netværksbuffet med mulighed for at møde kolleger og skabe nye kontakter, fremhæves det.

8. januar 2019, kl. 08:09 

LEGO-produktionen i MADE-dag-fokus

Den 5. februar går en konference i Industriens Hus i regi af Manufacturing Academy of Denmark, MADE, i dybden med muligheder for udvikling af bæredygtige og fleksible løsninger i danske produktionsvirksomheder. Blandt oplægsholderne er repræsentanter fra LEGO Group og den innovative MMV, KLS PurePrint.


Ifølge arrangørene af konferencen 'MADE Sustainable Production', befinder dansk produktion anno 2019 sig i et krydspres af komplekse krav, forventninger og udfordringer.

Den globale konkurrence er intensiveret både, hvad angår kampen om ordrer og de rigtige medarbejdere. Endvidere efterspørger kunder og omverden i stigende grad kundetilpassede, fleksible og ikke mindst bæredygtige løsninger og produkter.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


På dagen sætter ledende forskerteams sig derfor sammen med virksomheder og fokuserer på de mest presserende udfordringer og peger på potentialer for dansk industri.

På oplægsholdersiden får deltagerne perspektiver om fremtidens digitale og bæredygtige produktion fra blandt andre Senior Manager hos LEGO Systems A/S, Martin Busch, kommerciel direktør for den innovative SMV KLS PurePrint, Kasper Larsen, og direktør for produktion, Teknologisk Institut, Anne-Lise Høg Lejre.

I den anden halvdel af arrangementet blver deltagerne introduceret til MADE Sustainable Production med ledende forskerteams fra MADE-universiteterne.

MADE Sustainable Production bygger på det solide grundlag og samarbejde fra MADE SPIR og MADE Digital og tager afsæt i de forsknings-, udviklings- og uddannelsesudfordringer, som skal løses for at sikre, at dansk produktion fastholder sit konkurrencemæssige forspring, konstateres det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik