Teknovation Logo
robot

 
  • I de omfattende bearbejdningstests, som Vero Software-folkene har udført inden udgivelsen af 2019 R2-softwaren, varierer gevinsterne fra 47 procent op til 74 procent afhængigt af det enkelte High-Feed-værktøj og emneformen, lyder det fra producenten.

13. december 2018, kl. 07:29 

Bedre cyklustider med Work NC 2019 R1

Med WorkNC 2019 R1 får brugerne mulighed for at bryde fri fra tidligere begrænsninger forårsaget af den geometriske udformning af skærende værktøj, hvilket medfører forbedrede skærecykeltider med op til 74 procent, fremhæver Vero Software. 


Med WorkNC 2019 R1 lancerer producenten Vero Software Z-akse forbedringer for optimeret værktøjsformteknologi, der gør det muligt at beregne værktøjsformer som tønder, ovaler og parabolske overflader, herunder det negative tillæg, fremhæves det.

ifølge Brand Manager, Miguel Johann, så betyder forbedringerne kombineret med evnen til at definere de hældningsvinkler, som værktøjsbanen følger, at softwaren nu er udstyret med den mest avancerede teknik til sletbearbejdning i branchen.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Hvor High-Feed-værktøj før kun kunne anvendes til at skrubbe eller simisletbearbejde emner, eftersom maginer ikke var konstante, er disse begrænsningerne nu fjernet, og WorkNC-kunder kan derfor reducere deres efterbehandlingstider fra 50 procent og højere, hvilket mindst fordobler produktiviteten, konstateres det.

WorkNC forhandles i Danmark af softwareudbyderen Edge Technology med den tidligere direktør for DeltaCAM Søren Friis i spidsen for en i november oprettet afdeling i Danmark.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik