Teknovation Logo
robot

 
  • Der er masser af spændende, brancherelaterede og ikke mindst fremadrettede artikler på vej med årets sidste udsendelse af Teknovation.

8. december 2018, kl. 22:07 

56 sider avis og 108 sider magasin

teknovationNr. 18 - 2018   Årets sidste udgave, der ud over hovedavisen også omfatter et særligt Special Edition-magasin, er nu afleveret til vores distributører, og således  på vej ud til læserne.


Året er ved at rinde ud, og det betyder også, at det er blevet tid for sidste udgave af Teknovation i bladets 13. årgang. Heri bringer vi en række spændende artikler, hvor der både skues tilbage på 2018 og ikke mindst fremadrettet, så læserne kan blive inspireret til 2019.

Læs blandt andet om Masentia, Cimco Integration og Edeco Tools seminar om fem-akset bearbejdning, hvor deltagerne fik rig lejlighed til at komme helt tæt på teknologien, og efterfølgende også de unge, da der dagen efter seminaret blev afholdt Masentia Academy med det samme hovedindhold.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


I avisen kan man også læse om en stor fem tons kran-installation, som Sylvest Trading har leveret hos QuickTube, samt om hvordan Siemens PLM Software er omdrejningspunktet for de to værktøjsmagere bag Summ Systems´ danske offensiv på Cad-/Cam-siden såvel som Edge Technologys ditto, anført af Søren Friis og Per Sørensen.

Der er også tema-specialsider med industriel overfladebahndling og slibning i fokus såvel som special-temasider om afkortningsteknologi og robotteknologi. Her er der blandt andet reportage fra Wikus´ aktuelle udvidelse i tyske Spangenberg, hvor man samtidig markerede 60-året for firmaets opstart med metalbåndsavklinger og en større artikel om Cosen-båndsave hos VP Maskinfabrik A/S, der har etableret en robotautomatiseret afkortningsafdeling såvel som en større artikel om den markante vækst man oplever hos Masentia A/S også på slibesiden, med et salg på mellem dobbelt op og tredobbelt af et normalår med mere.

Hertil er så Special Edition-magasinet på yderligere 108 sider læsestof med artikel om DVF´s første 25 år, samt reportager fra blandt andet DMG MORI´s Iga-fabrik i Japan, Hermle i sydtyske Gosheim, JAI´s aktuelle udvidelse med batterikasse-fremstilling såvel som reportage fra sidste måneds Formnext 2018-messe i Frankfurt, QuickTubes aktuelle investering i en 3D-rørlaserskæremaskine fra tyske Trumpf, HMF´s indkøb af et Fermat-center hos Maskingruppen, LVD´s leverance af retrofit-løsning til KT Stålindustri, Ib Andresen Industris seneste investering i løsning med to stablerobotter, Ti kilowatt Bystronic-fiberlaser hos JS Metal, Industrie 4.0-"revolution" i DTO-værksted, 50 år med Iscar i Danmark og den seneste produktlanceringer i LogIQ Chess Line, som fortsætter ind i 2019 og en aktuel udvidelse af lageret i Odense såvel som en større artikel om Coromants Prime Turning.

Magasinet rummer også beretning om 30 års-jubilæet i Salvagnini Scandinavia, ambitioner hos nordjyske GomSpace, Fanuc-udvidelse i "Greater Copenhagen", tysk Seco-toppost til danske Bo Udsen med meget mere.

Se hele udgivelsen ved at følge lænken til onlineavisen   her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik