Teknovation Logo
robot

 
  • Jabro Solid 2 JS750-hårdmetalfræsere fra Seco øger værktøjets standtid med mellem 25 og 40 procent sammenlignet med tidligere værktøjsløsninger, fremhæver producenten.

Teknovation nr. 1/2019

Forbedret standtid i titanium

Endnu en kvalitet på hårdmetalfræsere fra Seco Tools er udset til at forbedre brugernes standtider i selv ellers vanskelige materialer, fremhæver producenten.


Som modstykke til Secos JS500-serie, lanceres nu kvaliteterne JS754 og JS755, der fremhæves som værktøjsløsninger med omkostningseffektiv høj ydelse, der er designet specielt til bearbejdning af udfordrende materialer, som typisk findes inden for luftfartssektoren, herunder Iso M (rustfrit stål) og S (varmebestandige superlegeringer og titanium).

Serien vurderes at optimere fleksibiliteten i de forskellige JS754 -og JS755-fræsergeometrier til følgende strategier; sidefræsning, sporfræsning samt avanceret skubbearbejdning og dynamisk fræsning. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Fræsernes optimerede skærevinkler, polerede spånrum og stærkere design fjerner effektivt spånerne, anfører Seco Tools. Øgede frigangsvinkler på værktøjets frontskær giver mulighed for øget hastighed og pålidelighed ved interpolering eller ramping til lommebearbejdning, fremhæves det videre.

Viften af variationer og funktioner i JS754- og JS755-serierne skal sikre produktivitet. Med serien af hårdmetalfræsere kan Seco tilbyde værktøj til anvendelse med forskellige længder, frislibning af OD-halsstørrelser, spåndelere og indvendig køling, oplyses det.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik