Teknovation Logo
robot

 
  • Efterspørgslen efter aluminium til fremstillingen af elektriske og hybridbiler vil i sig selv stige ti gange til næsten 10 millioner tons inden 2030. På billedet et trykstøbt Tank Cap-emne i AlSi10MgMn til en BMW 7er Plug-In Hybrid Veichle (hybridbil).

6. december 2018, kl. 07:13 

Alu-forbruget i automobilsektoren vil tredobles

Konsulenthuset McKinsey forudsiger, at automobilindustrien vil tredoble forbruget af aluminium til 16,9 millioner tons i 2030. Dette skyldes ikke mindst overgangen til køretøjer inden for E-mobility-kategorien.


Det amerikanske konsulentfirma McKinsey vurderer i en forecast, at automobilindustrien vil tredoble aluminiumforbruget af aluminium til 16,9 millioner tons i 2030.

Den store stigning vil ikke mindst ske på grund af overgangen til køretøjer inden for E-mobility-kategorien, der vil udgøre omkring 30 procent af det globale salg inden for inden for automobilindustrien, mod 4 procent i dag (sidste år blev der solg i alt 86 milllioner biler på verdensplan).

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


I Kina alene, der er verdens største bilmarked, vurderes salget af eldrevne køretøjer i år at have vokset med 40 procent til over én million, ifølge China Association of Automobile Manufacturers.

Hvor aluminium ventes at være til stor gavn for producenterne af fuldelektriske køretøjer, så vil det i endnu højere grad gælde hybriderbiler, da de har to motorer, og hvor både motorblokken og batterihuset fremstilles af metallet, konstateres det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik