Teknovation Logo
robot

 
  • Force M-borene fra Dormer Pramet-programmet er specielt udviklet med bearbejdning i rustfrit stål for øje.

5. december 2018, kl. 09:12 

Bor til bearbejdning i rustfrit stål

Dormer Pramet meddeler, at man har udvidet Force-programmet med solide hårdmetalbor, der er specifikt udviklet til bearbejdning i rustfrit stål. Løsningerne har linjebetegnelsen Force M.


Dormer Prmaet har udvidet Force-programmet med en M-linje, der omfatter løsninger, som er udviklet til bearbejdning i rustfrit stål.

Force M har vist sig stærk i forbindelse med konsekvent høj produktivitet i en række forskellige maskiner og applikationer, fremhæver Dormer Pramet, som vurderer, at de kan anvendes alment.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


I lighed med de øvrige Force-bor, så har de den særlige CTW-spångeometri, med en stærk kerne samt letter behovet for skærekræfter under boring. I kombination med borenes skæreæg, der har høj slidstyrke bidrager CTW til en pålidelig og effektiv boring, fremhæver Dormer Pramet.

En stærk hjørneudformning øger ligeledes stabiliteten under boring og mindsker behovet for skærekræfter når borspidsen når igennem på udgangssiden, påpeges det videre.

Force M fåes med bordybder på 3 gange diameter, R467, eller 5 gange diameter, R463, og er med indvendige kølekanaler i størrelser fra 3 til 16 millimeter.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik