Teknovation Logo
robot

 
  • 8.-klasserne fra Herning og omegn havde en fornøjelig dag i industritekniker-uddannelsens faciliteter ved Herningsholm.

2. december 2018, kl. 16:27 

Unge blev inspireret i Herning

Industriteknikeruddannelsen ved Herningsholm åbnede dørene i weekenden, og bød områdets 8. klasse-elever inden for, så de kan se, hvad en industritekniker egentlig laver.


Det kan være sin sag for en ervhervsvejleder i folkeskolernes ældste klasser at fortælle fyldestgørende om de mange uddannelsesmuligheder.

I bestræbelserne på at supplere det indtryk, som nogle af områdets 8. klasser har, og vise egentlige praktiske eksempler, lukkede Herningsholm dørene op i weekenden, og viste blandt andet rundt i faciliteterne omkring industritekniker-uddannelsen.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


 150 af områdets elever i 8. klase valgte at blive lidt klogere på industriteknikeruddannelsen i løbet af weekenden, hvor de også blev udfordret lidt med en såkaldt LEGO League-aktivitet. Og i de indlagte  pauser blev der også informeret lidt mere om mulighederne for at læse videre, ved at kombinere en industriteknikeruddannelse med en HTX og meget mere.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik