Teknovation Logo
robot

 
  • HyperMILL RollFEED Turning foretager drejeprocessen ekstremt hurtigt med et enkelt værktøj og i en enkelt bevægelse, fremhæves det.

Teknovation nr. 18/2018

Mill-/Turn-modul nu med RollFEED

Producenten af Cam-software Open Mind lancerer nu den seneste udgave af virksomhedens fræse-/dreje-modul til Cam-softwaren HyperMILL, døbt Mill/Turn Machining, med muligheden for RollFEED Turning.


Den tyske Cam-producent Open Mind lancerer med den seneste udgave af Cam-softwaren Hypermill det tilhørende Mill-/Turn-modul eksklusivt med mulighed for fremstillingsprocessen rollFEED Turning, fremhæves det.

Med RoolFEED er der tale om en drevapplikation udviklet af producenten af skærende værktøj Vandurit, der gør det muligt at foretage tre-akset drejning på maskiner, der ikke har en tredje akse.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Takket være et tætte samarbejde mellem Cam-producenten og værktøjsfabrikanten er produktionsstrategien nu tilpasset de tre RollFEED Turning-komponenter i form af indsatser, værktøjssystem og drivaggregat, konstateres det.

Takket være kombinationen af rulle- og svingbevægelser under bearbejdningen kan selv emner med store radier bearbejdes med kollisionskontrol, hvilket giver fuld proces pålidelighed, fremhæver Open Mind.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik