Teknovation Logo
robot

 
  • Seneste udgave er nu med vores distributører på vej ud til modtagerne, hvortil den uddeles fra mandag morgen.

24. november 2018, kl. 17:29 

17/2018 er på vej til læserne

teknovationNr. 17 - 2018   Den seneste udgave er afleveret fra trykkeriet til vores distributører, som mandag påbegynder uddelingen, hvor der blandt andet venter spændende specialtemasider om spåntagende metalbearbejdning, transmissions- og lejeteknik samt måleteknik.


Der er flere spændende artikler og reportager på vej ud til læserne i den aktuelle udgave, hvor man blandt andet kan læse flere indtryk fra forrige uges Formnext 2018-messe i Frankfurt, og sidste måneds EuroBLECH 2018-messe i Hannover i bladets forreste del.

Specialtemasiderne om spåntagende bearbejdning rummer også flere reportager fra november måneds første dage, hvor Japans førende metalbearbejdningsmesse, Jimtof 2018, fandt sted, og forrige måneds AMB 2018-messe i Stuttgart, hvorfra både Walter og Hoffmannn nu melder sig leveringsklare i en række produkter, som de besøgende var de første til at stifte bekendtskab med, og som nu også introduceres for de danske kunder, der ikke var i Stuttgart.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Læs også om de seneste tiltag hos Nordturn Maskinfabrik i Dronninglund, der oplever stærk medvind. Senest har medgangen ført til et akut køb af to Doosan CNC-centre, hurtigt leveret via Duroc Machine Tool, der kan trække på producentens store Europa-lager, og begge bestykket med Coromant Capto-holdværktøj fra Sandvik Coromant. Eller om tysk rekordomsætning i CNC-værktøjsmaskiner, optimering af de spåntagende processer hos Lund Maskinfabrik, installation af Mazak FMS-celle hos AC Hydraulik med mere i specialtemaet.

Når det gælder transmissionsteknik og lejer er der blandt andet en spændende artikel om SKF og NREL, deer vil etablere et Benchmark for transmissions-validering, og herunder lejerne, med henblik på at reducere vindmølle-ejeromkostningerne.

Måleteknik berører en aktuel Zeiss-installation i værkstedet hos DTU, hvor den har erstattet en udtjent, ligeledes Zeiss-koordinatmålemaskine, en mere effektiv udvikling af plastkontrolløsninger hos Hinnerup-baserede SQITEC samt en aktuel software til håndholdt opmåling med Hexagon-teknologi.

Læs det, og meget mere i online-udgaven af avisen, der er tilgængelig allerede nu ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik