Teknovation Logo
robot

 
  • Hoffmann påpeger, at PPC-produktfamilien er specielt effektiv, hvis værktøjet er afstemt med emneoverfladen.

Teknovation nr. 17/2018

Udvidet PPC-familie fra Hoffmann

Hoffmann Group slår aktuelt et slag for den udvidede Garant PPC-produktfamilie, som nu også tæller en stump-konisk fræserform, oplyser firmaet.


For et år siden, ved EMO 2017 i Hannover, præsenterede Hoffmann Group deres første universelt anvendelige Garangt hårdmetal-parabolfræser til Parabolic Performance Cutting, PPC-metoden.

Siden er produktfamilien også fundet anvendelig til bearbejdning af aluminium, og senest er der blev tilføjet en fræservariant: Den første stump-koniske Garant PPC til bearbejdning af bundflader, oplyser firmaet. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Værktøjet muliggør sletbearbejdning af endnu komplekse geometrier i samarbejde med andre Garant PPC-fræsere ved hjælp af PPC-metoden.

PPC er en videreudvikling af helradius-fræsning og anvendes specielt i maskin-, værktøjs- og formkonstruktion. PPC-værktøjernes særlige egenskaber er deres buede hovedskær i form af et cirkeludsnit. I sammenligning med en helradiusfræser kan der opnås en markant større arbejdsradius. Resultatet er et op til ni gange større linjespring eller en op til 80 gange bedre overfladekvalitet.

Med den seneste udvidelse af produktfamilien muliggøres sletbearbejdning af endnu mere komplekse overflader. Forudsætningen for PPC er en fem-akset fræsemaskine samt en Cad-/Cam-software afstemt efter fræsestrategien, der kan bearbejde værktøjsgeometrien som datamodel.  

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik