Teknovation Logo
robot

 
  • Edge Technology og Søren Friis står bag softwareudbyderens afdeling i Danmark.

16. november 2018, kl. 07:29 

Edge Technology gør indtog i Danmark

Softwareudbyderen Edge Technology, med svensk hovedkvarter, har sammen med tidligere direktør for DeltaCAM Søren Friis oprettet en afdeling i Danmark.


Vero, der i Danmark i forvejen er kendt for Edgecam, Alphacam og Cabinet Vision, der til dagligt forhandles af de respektive forhandlere, gør de nu et indtog med deres software til den avancerede fræsning med Highend Cam-softwaren WorkNC.

Softwaren skal forhandles og supporteres igennem en dansk afdeling af Edge Technology med den tidligere direktør for DeltaCAM Søren Friis i spidsen.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


”Det har været en rigtig spændende proces vi har arbejdet på sammen med Anders Brunström fra Edge Technology. Det, at kunne blive en del af verdens største Vero -orhandler, er uden tvivl et stort spring i den rigtige retning. Vi glæder os til at give de danske virksomheder et indblik i hvordan deres produktion af de mere komplekse emner kan fremstilles på en mere effektiv måde via WorkNC-teknologien,” siger Søren Friis.

WorkNC der bliver udviklet i Frankrig og Storbritannien er ikke en kendt faktor i Danmark, men til dette siger Søren Friis:

"Vi har tidligere set hvordan virksomheder ikke bekymre sig over hvor kendt løsningerne er i landet, hvis bare de er bedre end deres nuværende løsning er fame-factoren ikke så vigtig. Hvis ikke virksomhederne tør være anderledes, hvordan skal de så kunne stå ud fra mængden, hvis ikke der konstant skal en priskrig på banen?”

Peter Ameloot, Business Development Manager hos Vero, siger

“Det er fantastisk at WorkNC i fokus i Skandinavien. Vi har WorkNC-licenser blandt andet  Sverige men vores WorkNC-fokus har ikke været der, før nu”.

Med mere end 700 kunder i Sverige er Edge Technology en stærk etableret virksomhed med industrien i fokus via Cam-software og DNC samt forhandlingen af lagerløsningen Supply Point.

Anders Brunström, der sammen med de to andre stiftere til daglig leder virksomheden med de 19 medarbejdere, siger til udvidelsen af deres produktsortiment, samt indtog i Danmark:

"Vores fokus har altid været det at optimere og udfordre vores kunder. Vi ser en øget efterspørgsel efter mere avanceret software end det vi indtil nu har kunnet udbyde. Og da vi blev bekendt med at Søren Friis og Per Sørensen gerne ville gå nye veje var det en nem beslutning. Deres viden inden for den avancerede spåntagning er uvurderlig, og giver os det springbræt som vi har behov for i sådanne et projekt,” fastslår Anders Brunström, og afslutter:

"vi ser frem til set rigtig godt samarbejde mellem os og de danske virksomheder”.

Selv om WorkNC ikke er så kendt i Danmark endnu, er teknologien udbredt i hele Verden. Blandt andet kan Audi GmBH meddele at de via WorkNC-teknologien har skåret 30 procent af deres skrubbearbejdning samt tredoblet deres standtid på de skærende værktøj, udelukkende på grund af WorkNC-teknologien.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik