Teknovation Logo
robot

 
  • Walters on-lineværktøjsnavigation GPS leder brugeren hen til det optimale spåntagende værktøj i produktprogrammet til en given opgave, fremhæver AVN Teknik.

Teknovation nr. 17/2018

Walter vil vise nemmeste vej

AVN Teknik A/S, Brønby, meddeler, at man aktuelt har Walters online værktøjsnavigation GPS i fokus. Løsningen leder brugeren hen til det optimale spåntagende værktøj i produktprogrammet til en given opgave, hvad enten der er tale om fræsning, drejning eller boring.


I forbindelse med at AVN Teknik aktuelt har Walters værktøjsnavigation GPS i fokus, fremhæves det, at løsningen er nem at anvende.

Brugeren kan målrette sin søgning efter en værktøjsrelateret søgning eller en anvendelsesrelateret søgning. Alle tænkelige former for bearbejdningsopgaver samt materialer, som der skal bearbejdes i, er repræsenteret.Inden for drejning er det for eksempel muligt at finde anbefalede omdrejninger og skæredata til læng-, plan- såvel som profildrejning. Der er ligeledes samme funktioner for fræsning, fremhæver AVN Teknik.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Walters GPS-værktøjsnavigation hjælper ikke kun med at finde det korrekte værktøj til en given spåntagende opgave, løsningen kommer også med anbefaling af det korrekte holdeværktøj til en dreje- eller fræseplatte, ligesom man også hurtigt får anbefalet det rette bor, når værktøjsnavigationen har fundet den mest optimale maskinsnittap til opgaven.

AVN Teknik meddeler, at man har haft stor succes med at vise kunderne, at selv om de køber det billigste værktøj til en opgave, så kan det i virkeligheden være det dyreste værktøj, når man tager værktøjslevetid, maskinomkostninger, tid pr. bearbejdet emne med videre med i de samlede totale økonomiske beregninger.

Walters værktøjsnavigation GPS har funktioner, som viser den totale omkostning og skæredata anbefaling, der er tilpasset præcis til de beskrevne bearbejdningsopgaver og opgivne maskiner. På den måde er man altid garanteret producentens billigste og mest økonomiske værktøj, påpeger AVN Teknik, der gerne demonstrerer det for interesserede.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik